Cover titel
2011 #3

DW B

Creatief laboratorium voor literatuur en andere kunsten

Voor u binnenkort aan de oevers van een Italiaans meer, tussen de flamingo's in Zuid-Frankrijk of de wolkenkrabbers van New York gaat uitpuffen, laten we u graag weten dat het juninummer van DW B van de persen is gerold.

In een tijd van conversation avoidance devices zoals gsm, msn, BlackBerry, iPhone, e-mail, chatboxen en blogs maken Leen Huet en Els van de Perre een aflevering over de conversatie. Is er sprake van een duidelijke tegenstelling tussen de smalltalk van de elektronische communicatie en de aloude noble art of conversation? De wederkerigheid van woorden zoekt dat graag voor u uit en gaat met u in gesprek over het converseren. Bijdragen zijn er van Paul Claes, Jan Lauwereyns & Heidi Thomson, Dietlinde Willockx, Oscar van den Boogaard, Anneke Brassinga, Hester IJsseling, Peter Holvoet-Hanssen, Atte Jongstra, Koen Peeters en Samuel Vriezen over blogs, gestamelde woorden, elektronische creaties, gesprekken met Witte Paters, Gezelle, mondgemeenschap, Molrat en Minnelemming, Christine D'haen, René Magritte, decemberhonger, keukenbabbels ...

Buiten het thema vindt u een fors uitgevallen kortverhaal van Ian McEwan, ingeleid en vertaald door Bas Groes; de eerste samenwerking van Jeroen Olyslaegers, Maarten Delbeke en Monadnock voor het project Analoge ruimtes; en een resem kritieken, waaronder de correspondentie van onze Jonge wolven over Peggy Verzetts Vissing en Ruth Lasters’ Vouwplannen.

Cover titel

DW B
Uitgegeven door:
MER. Paper Kunsthalle
verschijnt vijf keer per jaar

Prijs los nummer: 12; nummer in boekvorm: 29,50
Abonnementen:

€ 45,00 (B & NL)
€ 35,00 (studenten & CJP)
€ 58,00 (boekhandels en instellingen)

€ 100,00 (steunabonnement)

 


Ga naar website

Abonneer / bestel

Kies een nummer of jaarabonnement:

 

Vul uw persoonsgegevens in:

 

 

Literaire tijdschriften zijn ook te koop bij de betere boekhandel.

Archief nummers